Mar. 18 2012

El públic es bolca amb el Ral·li Barcelona-Sitges “Gran Premi Audi”

Publicado por theositges a las 20:51 pm en Rallye Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

El públic es bolca amb el Ral·li Barcelona-Sitges “Gran Premi Audi”

QUADERN DE CAMP

El cotxe més antic que ha sortit té 107 anys d’història i 84 el més “modern”, un DKW F8.

Més de 60 vehicles fabricats abans de 1928 van tornar a desfilar diumenge enmig d’una gran expectació en una caravana plena d’història. La 54a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges “Gran Premi Audi” va comptar un any més amb autèntiques joies automobilístiques procedents de diferents parts d’Espanya i d’Europa.

Els alcaldes de Barcelona, Xavier Trias, i de Sitges, Miquel Forns, van ser els encarregats de donar la sortida a les onze del matí de la prova. Posteriorment, el Ral·li va recórrer la carretera de les Costes del Garraf, passant per les poblacions de L’Hospitalet, Cornellà, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels, fins arribar a Sitges. En total van ser dues hores de camí fins al Port d’Aiguadolç on els cotxes van ser rebuts amb grans aplaudiments. El Ral·li va finalitzar com és tradició a la Fragata, al passeig de la Ribera, on van quedar exposats els cot-xes fins a les cinc de la tarda.

El Ral·li va acabar amb el tradicional lliurament de premis que reconeix els millors vehicles i també els participants més elegants. No obstant, el tancament oficial va tenir l’endemà, dilluns amb la visita al mític autòdrom de Terramar.

Enguany el Ral·li va comptar amb la participació de cares ben conegudes com la dels actors Màrius Hernàndez i Maria de la Pau Pigem, tots dos en el repartiment de la sèrie La Riera de TV3, el locutor Justo Molinero,

o l’actor que encarna al dolent Sr. Pla de la família del Club Súper 3, Domènec de Guzmán.

Dels 62 cotxes inscrits, el més antic ha estat un Darracq de 1905, un vehicle que ha complert 107 anys; i els més “moderns” tenien entre 84 i 90 anys. Gràcies a Audi, que per 18ena edició consecutiva ha donat suport a la realització de la prova, els milers d’espectadors han pogut apreciar també la bellesa d’un valuós DKW F8 Cabriolet que ha obert la cursa.

A punt de complir 55 anys, el major esdeveniment per a cotxes històrics del sud d’Europa, ha estat patrocinat per l’empresa d’automoció Audi, i ha comptat amb el suport dels ajuntaments de Sitges i Barcelona, l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, el RACC i l’Antic Car Club de Catalunya,així com la col·laboració especial de L’illa Diagonal, la Diputació de Barcelona, Caves Pere Ventura i Moritz.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Comentarios cerrados.

Trackback URI |

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_2538.jpg dsc_2522.jpg santa_tecla_sitges.jpg 31.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS