2000 persones omplen els Jardins de Terramar per veure Jarabe de Palo

-Amb aquesta actuació finalitzava el Sitges Preludi 08. Música i Dansa

El Sitges Preludi 08. Música i Dansa ha tancat la seva primera edició amb un èxit rotund amb el concert de Jarabe de Palo als Jardins de Terramar, el dissabte 7 de juny.

Va ser un concert a l’aire lliure, en un espai ampli i en un marc incomparable. Les entrades per a aquest esdeveniment es van esgotar anticipadament, i és que es van treure a la venda a un preu popular de 6 euros. Aquest preu simbòlic va fer que als Jardins de Terramar hi acudissin famílies senceres i un públic de totes les edats disposat a compartir la vetllada. Les portes dels Jardins de Terramar es van obrir a les 20.30 h i un quartet de dixie local va amenitzar el vespre, fins que a les deu en punt la formació liderada per Pau Donés va pujar dalt de l’escenari i va donar el tret de sortida al seu concert. Durant una hora i mitja i davant unes 2000 persones, Jarabe de Palo va fer un repàs als temes més coneguts de la seva trajectòria musical, centrant-se principalment en els primer treballs editats. Aquesta proposta cultural ha portat a Sitges des del 23 de maig fins al dissabte passat cinc espectacles, quatre d’ells a l’auditori Melià de l’Hotel Melià Sitges i aquest darrer als Jardins de Terramar. El festival es va obrir amb el ballarí Joaquín Cortés que amb gairebé 2 hores d’espectacle va aconseguir fer aixecar el públic de les butaques i aplaudir llargament la seva exhibició.
El segon dels concerts va ser protagonitzat pel gaiter gallec Carlos Núñez que acompanyat d’Alos Quartet també es va posar el públic a la butxaca. Els assistents no només no es van cansar d’acompanyar a cops de mans les seves interpretacions, sinó que es van atrevir a posarse de peu i ballar al ritme de les seves melodies. El segon cap de setmana va portar a l’escenari de l’Auditori Melià de l’Hotel Melià Sitges, Chambao el divendres 30 i Rosana el dissabte 31. Chambao, amb el seu espectacle Con otro aire, ja va esgotar les entrades una setmana abans del concert. Per tant, l’auditori es va omplir de gom a gom i La Mari va animar el públic perquè es posés dempeus, ballés i cantés amb ella. I Rosana va aconseguir una interacció única amb el públic.

Shoe Outlet