Arriba a Sitges l’espectacle “Te llevo en el Corazón” de Raphael

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

Arriba a Sitges l'espectacle “Te llevo en el Corazón” de Raphael

El popular cantant continua la celebració dels seus 50 anys sobre els escenaris amb l’espectacle que se celebrarà el 13 d’agost a l’Auditori de l’Hotel Melià Sitges.

Amb una dilatada trajectòria artística que li ha procurat multitud de reconeixements, Raphael actuarà a Sitges aquest dissabte a les 21 hores a l’Hotel Melià. El cantant arriba al municipi per pre-sentar “Te llevo en el Corazón”, un espectacle orga-nitzat per Carlam & Arcos-Gestió d’events amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència Turisme de Sitges. Després de l’èxit rotund de la seva gira mundial, “Raphael, 50 anys després”, amb més de 50 con-certs i 375.000 espectadors, Raphael sorprèn ara i una vegada més amb un ampli repertori que inclou tangos, ranxeres i boleros, alhora que ofereix els seus temes més emblemàtics. “Yo soy aquel”, “Escándalo”, “No sabe nadie” o “Digan lo que digan” són algunes de les cançons que han estat número 1 en diferents etapes de la història musical espanyola i que es podran escoltar de nou a Sitges. El cantant s’envolta d’un ventall instrumental especialment ideat per a l’ocasió. Una banda de luxe que posarà la nota musical a totes aquelles cançons que han sobrevolat diferents generacions. Raphael retorna a Sitges, després d’haver-hi actuat a mitjans dels anys ’70. El cantant es mostra satisfet per tornar a aquests escenaris i especialment per donar protagonisme a ritmes llatins “en un indret on vaig tenir una gran acollida als pocs mesos d’iniciar la meva carrera musical”. Després de 50 anys dalt els escenaris musicals més importants del món, Raphael manté la il·lusió del primer dia. “Tinc la sensació d’estar començant de nou i per això no sóc gaire nostàlgic. M’agrada motivar-me amb noves propostes”. Les entrades es poden adquirir de forma anticipa-da a través de Telentrada de Caixa Catalunya al telèfon 902 10 12 12, a un preu que oscil·a entre els 45 i els 60 euros.