El Conseller Felip Puig presidirà la propera Junta de Seguretat Local de Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

El Conseller Felip Puig presidirà la propera Junta de Seguretat Local de Sitges

La reunió se celebrarà el 7 de febrer i tindrà com a tema central la seguretat al Carnaval de Sitges. Aquest any, es modificaran els horaris i el final del recorregut de les rues.

El Conseller d’Interior, Felip Puig, presidirà el 7 de febrer a la Casa de la Vila la propera Junta de Seguretat Local de Sitges que tindrà com a eix central el Carnaval. La reunió de treball permetrà abordar totes les qüestions relacionades amb la seguretat del que és l’esdeveniment més multitudinari del calendari sitgetà. L’any passat el Carnaval va registrar la visita de més de 300.000 persones. Segons l’Alcalde, Miquel Forns, “la presència del Conseller Puig a la Junta de Seguretat Local posa de manifest la rellevància de les modificacions en l’estructura dels actes amb més afluència del Carnaval. És important que tothom entengui que els canvis d’aquest any no són fruit d’un caprici sinó d’una necessitat reclamada des de fa anys pels cossos de seguretat per garantir el bon funcionament de la festa”.

Per millorar l’efectivitat de les tasques dels cossos policials i sanitaris i alhora garantir la seguretat tant de participants com de visitants, el Carnaval modifica tant l’horari com el final del recorregut de les rues. La Disbauxa i l’Extermini sortiran aquest any, i per primera vegada, a dos quarts de vuit del vespre, mentre que les dues rues infantils sortiran a les tres de la tarda. Aquest avançament en l’horari, permetrà descongestionar el moment de màxima afluència de visitants a Sitges contribuint així a la seguretat en el recorregut.

L’altre canvi important es veurà en la part final de les rues, que evitarà que es trobin el cap i la cua. Fins ara, aquest fet comportava problemes en la mobilitat dels serveis d’emergència i de seguretat pels carrers més cèntrics de la vila, que quedaven tancats fins al final del recorregut. Aquest any, les carrosses sortiran com és habitual del Cap de la Vila i passaran pels carrers Parellades, Bonaire, Passeig de la Ribera fins a La Fragata. En aquest punt, tornaran pel Passeig de la Ribera fins a l’Avinguda Sofia, carrer Mossèn Llopis Pi, Plaça Espanya fins arribar al final de Carrer Espalter, des d’on les carrosses es dirigiran cap als carrossòdroms evitant així la tornada al Cap de la Vila.
Membres de la Junta de Seguretat Local

La Junta de Seguretat Local, que per primera vegada en la seva història presidirà un Conseller d’Interior de la Generalitat, està formada per l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns; el regidor de Prevenció i Seguretat, Francisco Castillo; l’Inspector de Policia Local, Rafael Pino; l’Inspector de Mossos d’Esquadra, Jordi Gómez; la Inspectora en Cap de Mossos d’Esquadra del Garraf, Rosa Gubianes; la Comissària de Mossos d’Esquadra, Cristina Manresa; l’Intendent, Josep Ramon Tomás, i el Sergent sots-cap de la Policia Local de Sitges, Blas Nebrera. En aquesta ocasió, a més, la Junta comptarà amb l’assistència del Primer- tinent d’Alcalde, Jorge Carretero; el Regidor de Tradicions i Festes, Magí Almirall; i el President de la Comissió de Carnaval, Isaac Bielsa.