El film en català Eva obrirà el SITGES 2011

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

El film en català Eva obrirà el SITGES 2011

El film en català Eva obrirà el SITGES 2011
L’eix del Festival girarà a l’entorn del desè aniversari del film El director del Festival, Àngel Sala, recorda “el gran moment “Intel·ligència artificial”. Els dos cartells estan protagonitzats que viu el gènere fantàstic, present en la major part de la per dos robots creats al Japó pel Professor Hiroshi. programació del Festival de Cannes”.

Cinema en català inaugurarà el Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. El film Eva, òpera prima del director, Kike Maillo, és el film que obrirà el certamen que enguany se celebra del 6 al 16 d’octubre. Aquestes i altres informacions s’han presentat aquest dilluns en el que ha estat el primer avanç del Festival, celebrat a l’SGAE de Barcelona.

La trama del film Eva, protagonitzada entre altres per Marta Etura i Daniel Bruhl, està ambientada en el futur i, per tant, relacionada amb el que és el tema central d’aquest festival, que recordarà el desè aniversari del film Intel·ligència artificial, de Steven Spielberg. Precisament els dos cartells del festival, dissenyats per l’agència de publicitat China, estan protagonitzats per dos robots, creats al Japó pel Professor Hiroshi, i que recorden els límits entre la realitat i la ficció presents en la pel·lícula de Spielberg.

Àngel Sala, director del Festival, va recordar “el gran moment que viu el gènere fantàstic, present en la major part de la programació del Festival de Cannes. A Catalunya hi ha una producció extensa i de qualitat, que es podrà comprovar ben a l’inici amb el film inaugural Eva, i també en altres com Mientras Duermes de Jaume Balagueró o La Mujer del Eternauta d’Adán Aliaga.

Un altre dels moments més esperats de les últimes edicions serà la Zombie Walk, que aquest any es celebrarà el 14 d’Octubre i on s’espera la participació de centenars de persones. Coincidint amb aquesta cita cada cop més consolidada, es projectarà el film Juan de los Muertos, que mostra una visió irònica de la realitat política cubana.

El pressupost del Festival aquest 2011 és de 2’6 milions d’euros, procedents de l’administració pública, aportacions privades i de diferents patrocinadors. El director Àngel Sala va agrair especialment a l’Ajuntament de Sitges “que malgrat la difícil situació econòmica que ha afectat a tots els sectors, mantingui tot el seu suport, valorant el seu pes cultural.

goedkope energie