El sitgetà Mingote Marqués de Daroca

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

El sitgetà Mingote Marqués de Daroca

Sa Majestat el Rei Joan Carles I ha concedit el títol de Marquès de Daroca al nostre compatrici Ángel Antonio Mingote Barrachina. El Reial decret de data 1 de l’actual mes de desembre n’explica els motius: .

Nascut a Sitges, nét del mestre Esteban Barrachina, a qui la nostra població ha dedi-cat un grup escolar, Mingote s’enorgulleix sempre de les seves arrels sitgetanes. Encara molts recordaran en els seus anys de joventut quan venia a passar les seves vacances a casa dels seus familiars.

Mingote ha rebut molts reconeixements en la seva vida. Considerem que no cal enumerar-los aquí perquè són prou coneguts per tots. I la llista seria interminable.

Però hi ha un aspecte que volem destacar. I és l’estimació i admiració que Mingote ha sentit sempre per aquesta casa de L’ECO DE SITGES i que han estat correspostes per nosaltres. Entre el Director del nostre setmanari, Josep M. Soler i Mingote existeix una autèntica admiració i estimació. Aquestes pàgines han comentat força vegades els èxits del genial humorista sitgetà i ell ens ha correspost amb col·laboracions tant d’escrits com de dibuixos com el que ens obsequià, entre d’altres, en celebrar el nostre centenari i que amb molt de gust reproduïm avui com a homenatge i felicitació al nostre estimadíssim Ángel Antonio Mingote, flamant Marquès de Daroca, ciutat que guarda els primers i més entranyables records de la seva infantesa.