Els treballs de vianalització s’inicien ordenadament en sitges


Els treballs de vianalització s'inicien ordenadament en sitges

Dos operaris identificats ajuden els vianants a travessar els carrers afectats i la previsió és que el proper 20 de desembre aquests carrers estiguin formigonats i els comerciants puguin gaudir sense obres de la campanya de Nadal

Els treballs de la primera fase de la vianalització que afecten el Cap de la Vila i el primer tram del carrer Jesús han tingut un inici ordenat i sense incidències remarcables gràcies a l’operatiu muntat en aquest eix del nucli antic, ha declarat el regidor Marc Quero. Els treballs es van iniciar en dos punts que es trobaran: des del Cap de la Vila cap al carrer Jesús i en aquest mateix carrer a l’alçada de Francesc Gumà, en direcció al Cap de la Vila.

L’operatiu compta amb un ordenament de funcions per carrers. Així, el carrer Illa de Cuba s’està fent servir com accés per la maquinària de vehicles d’obra i per dipositar materials i el carrer Francesc Gumà es fa servir per la càrrega i descàrrega dels establiments comercials. Els proveïdors poden accedir a la zona per Rafael Llopart, per Francesc Gumà, o fent la ruta Sant Francesc, Sant Gaudenci, Sant Josep i Parellades, amb sortida per Sant Pau, Sant Pere o Bonaire. Al carrer Santiago Rusiñol també s’ha reforçat la càrrega i descàrrega.

Paral·lelament, al carrer Sant Bartomeu es posen contenidors de brossa en horari nocturn a partir de les vuit del vespre i es recullen a la matinada. Igualment, s’ha reforçat la presència de contenidors als carrers Parellades i Santiago Rusiñol.

Aquests dies s’està procedint a la retirada d’asfalt i substitució d’instal·lacions i, si bé es va utilitzar maquinària pesada els primers dies, ara s’està fent servir maquinària més lleugera.