Excel.lent actuació dels alumnes de l’EEOP en el Campionat de Catalunya de Salt d’Obstacles de Ponis

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

Excel.lent actuació dels alumnes de l’EEOP en el Campionat de Catalunya de Salt d’Obstacles de Ponis

El cap de setmana del 26 i 27 de novembre va tenir lloc en les instal·lacions del Club Ecuestre de Torredembarra el Campionat de Catalunya de Salt d’Obstacles de Ponis.

Els genets i amazones de l’EEOP van tenir una magnífica actuació, obtenint nombroses medalles, entre elles dues d’or.

El podi de la categoria de ponis A va estar caracteritzat per la presència dels alumnes de l’EEOP. La medalla d’or va ser guanyada per Lara Alcaraz amb Cador de Tuliper en ser l’única que va aconseguir acabar tots els recorreguts sense penalització, proclamant-se d’aquesta manera Campiona de Catalunya de ponis A. La medalla de bronze també va ser per a una alumna de l’EEOP, en aquest cas per a Alexandra Seve amb Bounce. El quart lloc el va ocupar Athina Korontini amb Shakira. Les tres amazones van fer un excel·lent campionat.

En la categoria de ponis B, després d’un emocionant desempat, Theo Chulia amb Vivaldi va obtenir la medalla de Bronze. Va ser una categoria molt competitiva, en la qual el nostre jove genet Theo Chulia va tenir una magnífica actuació.