Èxit de visitants a la XVIII Fira d’Art de Sitges – Elegància i peces de museu en el Ral·li de Cotxes d’Època Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

Èxit de visitants a la XVIII Fira d'Art de Sitges

La XVIII Fira d’Art de Sitges ha tancat portes amb un important èxit de públic, principalment la jornada de diumenge, quan es va haver de retardar el tancament en mitja hora donada la gran afluència d’assistents.

La coincidència amb el Ral·li i la consolidació de la Fira, segons els organitzadors, ha motivat l’increment de visitants al llarg del passat cap de setmana, a l’envelat del Passeig de La Ribera. 76 artistes repartits en 62 estands, han posat a la venda les seves obres, en una experiència que serveix també per establir contactes.

Elegància i peces de museu en el Ral·li de Cotxes d’Època

El vehicle Panhard Levassor de 1911, guanyador del Gram Premi Audi, al millor cotxe del Ral·li 2011.

Milers de persones van sortir al carrer diumenge per contemplar autèntiques peces de museu sobre rodes, que van participar en una nova edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges, Gran Premi Audi.

Al voltant de setanta cotxes, anteriors a l’any 1912, amb els tripulants vestits d’època, van recórrer gairebé quaranta quilòmetres amb una mitjana global de velocitat d’entre 30-35 km/h. Al llarg el recorregut es van poder veure algunes de les joies d’aquesta edició com el vehicle guanyador del Gran Premi Audi, un Panhard Levassor de 1911, propietat de Paco Porqueras. No obstant al Ral·li es van poder veure altres atractius com el cotxe més antic, el Darracq de Guillem Planas, fabricat l’any 1900.