Garraf tindrà gas l’últim trimestre del 2010

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia

Garraf tindrà gas l’últim trimestre del 2010

El conveni signat entre l’ajuntament i l’empresa Repsol YPF permetrà la implantació i prestació del servei de gas en aquest nucli de Sitges.

Els 352 habitants de Garraf utilitzen avui dia ampolles de butà. A partir però de l’últim trimestre del 2010 tindran gas, després que l’Ajuntament de Sitges i Repsol YPF acabin de signar un conveni de col·laboració. L’acord estableix que l’empresa adquireix la responsabilitat de distribuir el gas canalitzat per a ús domèstic i industrial.

Segons el calendari previst per l’empresa, les obres començaran durant el primer trimestre del 2010. L’actuació durarà entre 8 i 10 mesos. Es preveu que es pugui subministrar aquesta energia als primers ciutadans a finals del 2010.

El projecte està pràcticament enllestit i tindrà un pressupost que oscil·larà entre els

250.000 i els 300.000 euros aproximadament. Les obres seran subvencionades el 50% per la Generalitat de Catalunya.

L’equip de govern treballa des de fa dos anys en aquesta infraestructura que suposarà una millora de la qualitat de vida de la ciutadania, sobretot de la gent gran. D’aquesta manera, ja no hauran de dependre del camió que passava un cop a la setmana a distribuir el gas butà.