Ja han començat les Barbacoes d’Estiu a l’hotel Subur Marítim, sota les estrelles

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia

Ja han començat les Barbacoes d’Estiu a l’hotel Subur Marítim, sota les estrelles

Ahir, divendres, dia 7 d’Agost, van començar les Barbacoes de l’Estiu de l’Hotel Best Western Subur Marítim de Sitges, sota les Estrelles, al seus jardins, i al voltant de la piscina. Enguany solament es celebraran els propers divendres 14 i 21 del present agost, a partir de les nou del vespre.

Les barbacoes ofereixen un bufet d’apetitosos entrants per a tots els gustos i mentre, es van coent els peixos i les carns a les graelles damunt les brases perquè estiguin al seu punt quan els clients ho requereixin, per acabar amb un altre bufet amb totes les diverses postres exposades per a la seva elecció.

La música de Braserie ens acompanya mentre se sopa i després de les reconfortants postres anima a fer uns passos de ball, ja sigui a ritmes de moda o bé de les peces tradicionals que no passen mai de moda. Els que ho prefereixin poden seguir fent sobretaula tot conversant i dialogant amb els que la comparteixen. Sembla que el temps no vulgui passar més de pressa en aquest meravellós indret que s’obre tant sols per aquestes dates de l’any.

La tradició de les Barbacoes és que s’han de saber apreciar amb els amics com un acte socio-familiar i això de fer i tenir amics és de les coses que més ens pot agradar.

El xef i el Maître al davant dels seus equips, garanteixen un servei professional, amable i eficaç, dins un entorn idoni i un ambient d’alegre relaxació