Jofre Vilà s’acomiada del Carrusel

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

Jofre Vilà s’acomiada del Carrusel

El seu desig és que aquesta festa del teatre i el musical continui molts anys més

En el món del teatre, el cinema i l’esport, quan arriba el moment de dir adéu, hi ha moltes maneres de fer-ho, les més habituals, mitjançant una roda de premsa o amb un partitacte d’homenatge. Només els grans tenen reservat una cosa més, un doble homenatge, durant dos dies. I és precisament això el que va viure l’estimat i “alma mater” del Prado, en Jofre Vilà, en l’edició “Carrussel 2010” que portava com a títol “Carrussel trentanys magazine”, i que es va celebrar com és habitual dijous gras i dissabte de Carnaval. Era un secret a veus, i tothom ho savia, però no per això li va fer perdre l’emoció.

Després de l’espectacle, va arribar l’homenatge final. En l’edició de Dijous Gras, la reina del Carnaval “Silvana” –pocs sabran el simbolisme que tenia que fos ella l’escollidava fer entrega del Gall honorífic del Prado a en Jofre Vilà. Fidel a la seva discrecció i manca de protagonisme -sempre ha volgut que els aplaudiments els rebin els seus actors-no va voler pujar a l’escenari a recollir el guardó. Però això no podia ser així. Havia d’estar en aquell lloc central, amb els seus amics actors i el públic, que durant tots aquests trenta anys han gaudit d’aquesta peculiar festa, on l’alicient principal ha estat la sorpresa. Amb gairebè poques paraules Jofre Vilà va dir un mig adéu, per Dijous Gras, que es completaria dissabte de Carnaval. Però no tot ha de finalitzar aquí, ja que al llarg d’aquests trenta anys ha deixat un estil teatral que altres poden continuar. Aquest és el desig de Jofre, que el Carrussel del Prado tiri endavant amb els històrics Joan Pros i Carmeta, Ester Soto i un llarg etcètera i les noves incorporacions, que han aportat la seva frescor i bellesa, a un espectacle únic, que aquest any va satisfer als seus incondicionals. Visca la festa, visca el Carnaval, visca el Carrussel!!!

Albert Roca