La Comissió posa a la venda més de 3.000 programes de la festa major de sitges 2011

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

La Comissió posa a la venda més de 3.000 programes de la festa major de sitges 2011

La Comissió de Festa Major i Santa Tecla presentarà el programa oficial el 16 d’agost a les 20.00 hores al Palau Maricel. En total s’han editat 3.000 exemplars que es podran adquirir al preu de 3 euros a l’Oficina de Turisme de la Plaça Eduard Maristany; al Cap de la Vila els dies 17, 18 i 19, i també als quioscos de Sitges. També es distribuiran de forma gratuïta 8.000 programes de mà.

Una de les novetats més destacades és l’avançament en mitja hora de la Missa d’Ofici, que començarà a les 10.30 hores i no a les 11.00 com venia sent habitual. Però la Festa Major 2011 guarda altres incògnites com la presentació, el dia 21 d’agost, del Drac remodelat i d’un nou cabeçut. A només uns dies de l’inici de la Festa també es comencen a desvetllar algunes de les propostes lúdiques complementàries als dos dies que aglomeren els actes tradicionals.

La Festa Major donarà el tret de sortida el 20 d’agost a dos quarts d’onze de la nit amb la tradicional lectura del pregó. Per segon any consecutiu l’acte tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament, a càrrec de Loreto Almirall

i Malivern. Tot seguit, comencen els actes lúdics amb el concert gratuït de Gertrudis. El grup, de reconeguda trajectòria, animarà l’ambient com és habitual amb rumba catalana i amb cançons del seu darrer treball “Tripolar”. Compartint escenari amb Gertrudis, els locals “Veneno en la piel” que versionen cançons conegudes del pop espanyol dels 80 i els 90. El grup és conegut a Sitges per les seves actuacions a La Cava del Retiro.

L’endemà, continua la música, a les 21.00 hores amb la “Festa Sonora”, al Passeig de la Ribera. La mitjans informatius. Més enllà del servei de megafonia a trens i estacions, s’ha incorporat un equip d’informadors a les estacions del nucli de Barcelona. D’altra banda, s’han editat 550.000 díptics, 227.500 fulletons horaris, 4.600 cartells que es troben en els diferents trens i estacions, 1.000 adhesius de torns i 2.270 murals d’horaris. Els usuaris també poden informar-se a través de la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, al telèfon gratuït 900 41 00 41, per twitter @rodalies o registrant-se al servei SMS de Renfe.