L’Ajuntament de Sitges signa un conveni per a la prestació de serveis a la nova residència per a la gent gran

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

L'Ajuntament de Sitges signa un conveni per a la prestació de serveis a la nova residència per a la gent gran

A través del conveni, la promotora es compromet a formar i con-La promotora Palber Centre Residencial de Sitges construeix tractar treballadors de la vila mitjançant el CIES Nivell 10. La nova la residència al carrer Lola Anglada, prop del Parc de Can residència contempla la creació de 90 llocs de treballs directes. Robert, i ja està al 60% d’execució.

L’Ajuntament de Sitges i Palber Centre Residencial de Sitges S.L. han signat aquest dimecres un conveni per a la prestació de serveis a la residència per a la gent gran a Sitges que construeix la promotora al carrer Lola Anglada, 2, prop del Parc de Can Robert.

A través del conveni, l’empresa es compromet a fer servir el CIES Nivell 10 com a intermediari per afavorir la inserció laboral de fins a 90 persones del municipi. L’Alcalde de Sitges, Jordi Baijet, ha manifestat que “la nova residència dinamitzarà l’activitat econòmica a la vila, i sobretot, contribuirà al foment de l’ocupació amb nous llocs de treballs directes, però també d’altres indirectes”. L’alcalde ha recordat que aquesta actuació es fruit d’una planificació que es va contemplar amb la redacció del Pla General aprovat l’any 2006.

Per la seva banda, Iván Abraham Zamorano, representant de Palber Centre Residencial de Sitges S.L., ha expressat que ” la previsió és que algunes places de residents siguin concertades, donat que s’ha detectat que a Sitges hi ha una carència important. A nivell de personal, necessitem que sigui de la zona perquè els treballadors no tinguin que desplaçar-se”.

El centre preveu reservar un ampli nombre de places residencials subjectes a concert amb la Generalitat de Catalunya, de 25 a 50 aproximadament en un inici.

L’obra, que actualment es troba al 60% de la seva finalització, disposa d’una superfície de 6.700 m2. El centre comptarà amb una residència en una planta especialitzada per a persones que pateixen malalties relacionades amb la demència senil. També hi haurà un centre de dia que reservarà un mínim de 30 places privades amb preferència a les persones que resideixin al municipi de Sitges i 10 places que estaran subjectes a concert amb la Generalitat de Catalunya.

A més, el centre disposarà de 30 apartaments amb 60 llits destinats a persones majors de 65 anys, que tinguin autonomia pròpia i no necessitin de terceres persones per desenvolupar-se en les tasques habituals de la vida diària. En total, la nova residència oferirà 188 llits.

El centre tindrà també una sala de 200m2, conceptualitzada com a zona d’interès públic per a usos que afavoreixin a les necessitats del municipi. La previsió és ubicar un espai destinat a un consultori mèdic privat extern a la residència, per tal de complimentar els serveis sanitaris del municipi. També es construirà un aparcament amb una capacitat de 100 places.

Amb la signatura d’aquest conveni, l’empresa té llum verda per donar compliment del requeriment que li fa la Generalitat de Catalunya per a la sol·licitud de la seva concertació.