L’Eco de Sitges rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

La Fiscalia arxiva les diligències d'investigació contra la reforma dels Museus

L’Eco de Sitges rep la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya

El president de la Generalitat Artur Mas recorda que la distinció “premia l’obertura al món d’un poble, una nació i un país concret: la nació catalana”

El nostre setmanari L’Eco de Sitges va viure ahir un dels grans moments de la nostra història en rebre un dels màxims guar-dons del món de la cultura: la Creu de Sant Jordi, atorgada per la Generalitat, i que vol premiar la tasca de persones i entitats en favor d’un col.lectiu i el seu servei a Catalunya.

En un acte molt emotiu, el President de la Generalitat Artur Mas, va fer entrega dels guardonats amb la Creu de Sant Jordi, les primeres de la seva legislatura, que van rebre 29 ciutadans i 15 entitats, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. La distinció a L’Eco de Sitges la va rebre el nostre director Josep Manuel Soler i Soler, de mans del President de la Generalitat l’Honorable Sr. Artur Mas, amb qui va establir un petit diàleg, remarcant l’emoció d’aquell moment. Un cop acabat l’acte, l’Eco de Sitges va ser felicitat per l’ex-president de la Generalitat Pasqual Margall i Mira, pel Sr.

Albert

Josep Antoni Duran i Lleida -també guardonat-, l’ex-alcalde de Sitges Jordi Serra, i l’alcalde de la Vila Jordi Baijet, que no es va voler perdre aquest moment històric tant pel nostre setmanari com per a la nostra Vila.

El President de la Generalitat Artur Mas va comentar en el seu discurs que la Creu de Sant Jordi vol premiar “L’obertura al món d’un poble, una nació i un país concret: la nació catalana”, recordant també els valors que tenen cadascuna de les entitats i ciutadans en favor de la nostra identitat.

Eduard Punset, ex-polític, divulgador científic i escriptor d’èxit, que també va rebre una de les distincions de la Creu de Sant Jordi, va parlar en nom dels guardonats. En un discurs ple de dobles lectures, Punset, va recordar els 20 anys que va viure fora de Catalunya, per motius polítics i que li van fer aprendre la lliçó de com “Quan un poble es tanca sobre si mateix, acaba asfixiat, cada cop fabrica menys neurones i

Rubén Moreno