Pla de xoc contra la venda il·legal en Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

Pla de xoc contra la venda il·legal en Sitges

Policia Local i Mossos d’Esquadra incauten prop de 5.000 unitats de gènere amb complements tèxtils, DVD’s, joguines,
begudes o aliments.

L’Ajuntament de Sitges activa una campanya per lluitar contra la venda il·legal al carrer. L’objectiu és alertar la població sobre els efectes que genera al conjunt de l’economia aquesta pràctica comercial no autoritzada.

Una de les mesures més importants és l’increment policial. Policia Local i Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu de seguretat durant tot el dia que s’incrementa els caps de setmana ja que és quan més s’accentua la venda il·legal. L’actuació va començar a finals del mes de juny amb presència d’agents de paisà de la Policia Local.

En aquest temps, la Policia Local ha efectuat 15 denúncies i 1 detenció. Aquesta va ser resultat d’una operació contra la venda ambulant en la qual van resultar ferits 4 agents.

Les intervencions policials es duen a terme en diferents punts de la Vila, entre els quals destaquen el Passeig de la Ribera, Carrer Parellades i Primer de Maig.

De moment, s’han incautat prop de 5.000 unitats de gènere. D’aquests, 1680 unitats corresponen a productes de bijuteria, 1464 són ulleres de sol, 827 DVD’s, 450 joguines, 223 unitats de tèxtil i 223 unitats de joguines, i 94 unitats relacionades amb begudes i comestibles. En total la Policia Local ha decomissat en els dos últims anys més de 100.000 unitats.