Rècord de participants en el 3X3 del Bàsquet Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

Rècord de participants en el 3X3 del Bàsquet Sitges

· Els equips Brownies i Carta Gratis s’imposen en les categories Senior femenina i masculina respectivament.

· El torneig s’integra en el circuit de torneigs de 3X3 de la Federació Catalana de Bàsquetbol.

Al voltant de 500 esportistes, dividits en 115 equips, van participar aquest cap de setmana en la 17ª edició del Torneig de Bàsquet Sitges 3X3, que d’aquesta manera celebrava l’edició més exitosa de la seva història, en quant a nombre de participants. Un fet que va venir propiciat sobretot per haver-se integrat en el circuit dels torneigs de 3×3, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol, conjuntament amb les localitats de Badalona, El Masnou, Mataró i Sabadell. Això encara li ha donat més projecció i reconeixement dins del món del bàsquet.

La pluja del Dissabte a primera hora, va fer retardar l’inici de la competició fins a les deu hores, però a partir d’aquí el torneig ha funcionat com un rellotge amb les sis pistes de joc en actiu i complint l’horari previst.

Trenta-cinc voluntaris controladors, a les pistes, més la direcció esportiva, van aconseguir dur a terme aquest difícil repte, mentre que un grup de quinze per-sones vinculades al Bàsquet Sitges realitzaven les tasques de logística i infraestructura perquè tot anés rodat.

Els diferents equips, dividits en les seves categories, van haver de passar les fases per arribar a les finals corresponents, al llarg de les sis pistes de joc.
ELS GUANYADORS

Els guanyadors del concurs de “triples” de diumenge van ser Sergi Llorens, Gala Mestres i Roy Salazar. Mentre que els campions del torneig del 3×3 van ser els següents tant en l’apartat famení com masculí

* Categoria Mini: Les Pirates de Calarrassa i Mini power

* Categoria Infantil: Lacasitos i Catalunya 97

* Categoria Cadet: Tricart i Basquetmaniàtics

* Categoria Junior: Les Antònies i Love is in the air

* Categoria Senior: Les Brownies i Carta Gratis

El torneig va comptar amb l’ajut de diverses empreses com són Sports Bar; Geladeria Olivier; Distribucions Divoreca, Mesquesports; Telepizza; Boira Sports; Pans & Company; Cocacola; Caixa Ahorros Mediterranea; i la col.laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Després del 3X3 el Bàsquet Sitges ha retornat a la preparació de la pretemporada de cara a l’inici de la competició, al mes de setembre.