Sitges guardona avui els millors esportistes

La XXVIIa edició de la Nit de l’Esport Sitgetà arriba al Club de Mar de Sitges per reconèixer els mèrits dels esportistes i les entitats esportives sitgetanes que han sumat èxits esportius o ascensos de categoria durant la passada temporada.

La Nit de l’Esport Sitgetà lliura avui divendres més de 50 guardons i distincions a esportistes i entitats que han protagonitzat èxits esportius durant la temporada 2011-2012, així com als equips que han aconseguit ascensos de categoria.

Aquesta serà la XXVIIa edició d’un esdeveniment que tindrà lloc a les instal·lacions del Club de Mar de Sitges a les 20.00 hores.

D’entre els esportistes que seran guardonats, i a proposta de l’Ajuntament, hi ha noms com el de Esther Morales, qui ha aconseguit dues medalles de plata i una de bronze en natació adaptada al Campionat d’Europa, celebrat a Berlín, i que serà present als Jocs Paralímpics de Londres 2012; noms com el d’Andrea Muelas, classificada de Primera Categoria al Campionat d’Espanya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica; Mª Montanyans Casanovas, 1ª classificada en la Lliga Catalana de Curses d’Ultraresistència o Ultratrails d’Alta Muntanya, i 2ª classificada veterana i 4ª Absoluta en el Campionat d’Espanya de 100 Km d’asfalt; o l’Oriol Monzó, medalla de plata i bronze als Jocs Iberoamericans de Tennis Taula.

Altres esportistes, a proposta de les entitats locals, rebran guardó aquest divendres entre els que s’hi troben Frederic Domínguez i Bartés, del Club Bàsquet Sitges; Albert Gironés Biarnés, Club Nàutic Sitges; Josu Imanol Julián Fandiño, Club Futbol Suburense; o Jaume Andreu Collado, Rugby Club Sitges.

També seran distingits els equips i esportistes que han aconseguit èxits o ascensos de categoria, i no faltarà, com cada any, el reconeixement als esportistes del grup de la gent gran, usuaris dels programes de la Regidoria d’Esports i de la Piscina Municipal, i que aquest any han complert els 75 anys. També rebran distinció els presidents sortints d’entitats esportives, com Jaume Torras i Josep Giralt, i el directiu Pau Simó, qui ha rebut una medalla “Categoria Argent” de la Federació Catalana de Basquetbol.