Sitges no renuncia a viure un Carnaval esplèndid

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

sitgesguia.com – la mejor guia de sitges

Sitges no renuncia a viure un<br /> Carnaval esplèndid

Els carrers de la vila llueixen amb les carrosses i les disfresses Sa Majestat Carles Torras i Bella, la Reina del Carnaval, han dels més de 2.500 participants a través de les entitats. viscut un llarg i intens regnat a la vila de Sitges.
50 carrosses i més de 2.500 persones disfressades han recorregut els més de dos quilòmetres de rua de diumenge i dimarts

Sitges ha viscut al llarg de la setmana una de les seves festes més emblemàtiques, portadora de fantasies, distorsions i excessos. Des que Dijous Gras, Carles Torras i Bella van iniciar el seu regnat a la vila, el Carnaval ha viscut els seus millors dies gràcies a la dedicació, la imaginació i l’esforç de la gent que el fa possible i que no ha renunciat a gaudir d’una festa esplèndida, malgrat l’actual conjuntura econòmica.

Els dos actes més participatius, les rues, han comptat aquest any amb 50 carrosses i més de

2.500 persones disfressades, que han tret al carrer la creativitat, resultat de molts mesos de preparatius. Les colles van desfilar diumenge i dimarts davant els ulls de milers de persones que no es van voler perdre un dels carnavals més coneguts arreu.

Una de les novetats que presentava el Carnaval 2012 ha estat l’avançament de l’hora de sortida de les rues. En aquest sentit, el regidor de Tradicions i Festes, Magí Almirall, ha afirmat que “ha estat un canvi positiu, però cal continuar treballant per polir algunes qüestions sobretot en el tram final del recorregut”. “Entre altres qüestions, el canvi d’horari ha permès posar tanques més baixes, la qual cosa ha generat un ambient més pròxim entre el públic i els participants”, ha assegurat Magí Almirall.

El president de la Comissió de Carnaval, Isaac Bielsa, s’ha mostrat satisfet pel transcurs del que ha estat el seu primer Carnaval al capdavant de la Comissió. Una festa que, segons ell, passarà a ser recordada pels canvis que s’han pogut emprendre “gràcies al treball i la col·laboració amb les entitats i les colles que han fet que el canvi d’horari hagi estat possible, i han ajudat a que el final de les rues s’hagi produït de manera fluïda”.