Sitges reconeix Fernando Krahn a la Plaça dels Artistes

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina – Noticias de Sitges – Eco de Sitges – Playas de Sitges – Turismo en Sitges – Informacion de Sitges – Hoteles en Sitges – Restaurantes en Sitges – Sitges guia – Carnaval de Sitges – Sitges PC – Sitgeshosting.com – Sitges aixo es vida

Sitges reconeix Fernando Krahn a la Plaça dels Artistes

L’il·lustrador Fernando Krahn ja té una placa pòstuma a la Plaça dels Artistes. El descobriment de la placa es va fer dissabte amb l’assistència de familiars, amics i autoritats. D’aquesta manera, l’Ajuntament ha reconegut novament la trajectòria i la gran aportació que ha fet a Sitges Fernando Krahn, la Vila que havia escollit com a residència el 1973 després d’haver de marxar de la seva Xile natal arran de la dictadura de Pinochet.

Aquest acte estava previst fer-lo al febrer, però la inesperada mort de Krahn, el 23 de febrer del 2010, que va provocar un gran impacte i dolor, va fer ajornar l’homenatge previst. Tots els presents van destacar un cop més el caràcter afable i discret de l’homenatjat que ara quedarà per sempre més en la memòria col·lectiva i la història de Sitges.

comptarà amb el castells de focs, on no hi faltarà la tradicional coca de Sant Joan i les alfàbregues.

Dijous de Sant Joan, després de les misses hi haurà una cercavila amb els gegants de l’Associació de Geganters i Grallers de la Vall de Sitges; i una ballada de Sardanes a continuació.

També dijous, dia 24, a la tarda, s’oferirà una trobada infantil amb el grup d’animació Carles Cuberas, amb regals i begudes per a tots els petits, un espectacle de Music Express Art i la tradicional cantada d’Havaneres que tancarà la celebració a la nit.