Nov. 27 2011

El Mercat dels Dijous es trasllada a Can Robert

Publicado por theositges a las 9:27 am en Mercat dels Dijous sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

El Mercat dels Dijous es trasllada a Can Robert

La nova ubicació acabarà amb la temporalitat del mercat a la Plaça Catalunya i permetrà el seu creixement amb més parades.
El Mercat dels Dijous es trasllada al Parc de Can Robert, al Passeig de Vilafranca, l’1 de desembre

A partir del proper 1 de desembre, el Mercat dels Dijous s’ubicarà al Parc de Can Robert, al Passeig de Vilafranca. L’Ajuntament de Sitges i els representants del Mercat han acordat el canvi d’ubicació, que des de l’any 2008 es trobava de forma temporal a la Plaça Catalunya degut a les obres que es van fer a la Platja de Sant Sebastià.

L’objectiu és acabar amb la situació de temporalitat i créixer en nombre de parades. El Parc de Can Robert és un espai cèntric que permet guanyar en accessibilitat, comoditat, capacitat i eficiència econòmica. D’aquesta manera, el govern respon a un compromís adquirit ja per l’anterior govern a través d’un protocol d’intencions de desembre del 2008 entre l’Ajuntament i els Paradistes del Mercat del Dijous.

En aquest protocol es posava de manifest “traslladar temporalment el Mercat a la plaça de Catalunya del barri del Poble Sec i reflexionar conjuntament sobre la possibilitat que la nova ubicació esdevingui definitiva”.

Actualment el Mercat té una trentena de parades on es pot trobar fruita i verdura, roba, flors, cosmètics, i complements, entre d’altres.

El Mercat va ser fundat per Emili Valentí fa més de 40 anys i, des d’aleshores, s’havia ubicat a la plaça de l’Ajuntament. Aconseguir que el Mercat mantingui una ubicació cèntrica és segons el seu representant, Pere Valentí, el que es pretén amb el canvi d’emplaçament: “Hem de continuar mantenint els orígens del Mercat i situar-nos en un punt cèntric de la Vila”.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_9041.jpg dsc_9194.jpg dsc_4538.jpg fuegos_artificiales_paseo.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS