Abr. 24 2011

El nostre partit no té ideologia, la nostra ideologia és Sitges

Publicado por theositges a las 18:32 pm en General

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

El nostre partit no té ideologia, la nostra ideologia és Sitges

Després de més de 30 anys, Lluís Marcé vol continuar aportant la seva experiència política a nivell municipal al presentar-se de nou com a candidat a l’alcaldia pel seu partit Nou Horitzó, que s’ha reforçat amb noves incorporacions, mostrant el seu caràcter independent.

P.- Fa molt de temps que es de dedica a la políti-ca. Quines motivacions té per tornar-se a presen-tar? R.- Jo sempre he tingut una vocació municipalista i ajudar al poble. En primer lloc vaig haver de consultar-ho amb els metges si era convenient i després vaig veure que el meu partit em donava el seu total recolzament. La veritat és que el partit confia en mí i jo con-fio plenament en ells. P.- Quin és l’objectiu de Nou Horitzó en el món municipal sitgeta? R.- El nostre objectiu és aportar sentit comú en tots els vessants socials, sanitàris -comptem amb les aportacions i actuacions a càrrec d’Eva Brunet-, culturals, Sitges ha de recuperar la seva posició de lideratge i potenciar molt més la qualitat-. I en definiti-va un dels nostres grans valors és el nostre caràcter indepen-dent, sense que les decisions que fem s’hagin de consultar amb altres estaments, i la pluralitat en les idees dels components de la nostra llista. De manera resumida, el nostre partit no té ideo-logia, la nostra ideologia és Sitges. P.- Una llista renovada no?
R.- És clar que sí. D’entrada comptem de nou amb una persona molt coneixedora de la cultura de Sitges, en Marc Martínez, i hem incorporat a dues persones que volen aportar el seu granet de sorra per millorar Sitges, com en Benjamí Cervera i la Blanca de Nicolàs. Hi ha més compo-nents els quals estic molt con-tent d’incorporar-los a la nos-tra llista. P.- El proper divendres 29 d’abril presenteu el vostre programa. Ens podeu avan-çar alguns dels trets princi-pals? R.- Nosaltres creiem que l’Ajuntament ha de ser una empresa de gestió el màxim fiable possible. I amb l’actual la situació de crisi és evident que s’han de prendre mesures per saldar el gran deute que hi ha en aquests moments. Volem ajudar als empresaris, la gent que ha de fer front als seus comerços. S’ha de fer una important reestructuració cultural i econòmica amb noves mesures de reactivació industrial i econòmica. Per altra banda volem mantenir el que ha estat sempre Nou Horitzó: un vehicle de proxi-mitat amb les persones, que poden trobar que els pro-blemes que hi hagin tindran una solució. Som cons-cients que els últims anys no han estat fàcils però amb les mesures que tenim pensades, el nostre Ajuntament pot redreçar-se fins al lloc que li pertoca.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  31.jpg dsc_0132.jpg dsc_0256.jpg dsc_9057.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS