Feb. 06 2011

El Ple de la Corporació aprova l’ordenança de terrasses i prorroga el pressupost municipal

Publicado por theositges a las 11:25 am en General

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

El Ple de la Corporació aprova l’ordenança de terrasses i prorroga el pressupost municipal

S’aprova inicialment l’ordenança que estableix les condicions El Ple aprova per unanimitat l’adjudicació del contracte de tècniques que hauran de regir a les terrasses del Cap de la Vila, concessió del servei de platges a l’Associació Turística de passeig de la Ribera, Platja de Sant Sebastià i avinguda Balmins. Serveis a les Platges de Sitges.

El Ple municipal celebrat dilluns ha aprovat inicialment l’ordenança municipal que estableix les condicions tècniques que hauran de regir a les terrasses del Cap de la Vila, passeig de la Ribera, Platja de Sant Sebastià i avinguda Balmins. El text neix per regular els usos de les terrasses als nous espais que són resultat de la vianalització, com en el cas del Passeig, on la caixa única ha fet guanyar espai per als vianants. L’ordenança, que complementa el Pla d’Usos del Casc Antic, va ser valorada pels grups i alguns d’ells van anunciar que presentaran al·legacions.

D’altra banda, l’equip de govern va donar compte de la pròrroga del Pressupost General de l’Ajuntament, un pressupost que s’ajusta a les exigències de l’actual Pla de Sanejament Financer centrades en la contenció del dèficit. La pròrroga s’acompanya d’ajustos tècnics i de la retenció general d’un 40% de totes les partides.

L’aprovació de l’adjudicació del contracte de concessió del servei de platges a l’Associació Turística de Serveis a les Platges va comptar amb la unanimitat de tots els grups. Per a l’Ajuntament, l’objecte del nou contracte incideix en el manteniment de les platges, d’una banda; i en l’equilibri financer, de l’altra. Per la seva banda, l’empresa ha anunciat que instal·larà equipaments nous, com ara passeres i un sistema de megafonia.

El Ple va aprovar també el projecte de la depuradora del poble de Garraf, una inicitiva que compta una inversió superior als 500.000 euros amb l’objectiu de donar la màxima qualitat a la instal·lació i resoldre olors i sorolls, en tractar-se d’un projecte soterrat.

Un altre dels punts ha estat la modificació del contracte amb Cespa. El contracte que engloba el servei de neteja, les platges i els residus, té una importància cabdal per les característiques d’una població que no només té estacionalitats sinó que celebra esdeveniments multitudinaris, a la qual cosa s’afegeixen els nuclis més allunyats de Les Botigues i Garraf, a més de les urbanitzacions. D’una banda s’ha revisat el contracte, per rebaixar les tensions pressupostàries, i de l’altra s’ha negociat el deute pendent.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_9597.jpg dsc_0009.jpg dsc_0051.jpg dsc_2843.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS