Ene. 16 2011

La Mitja Marató de Sitges 2011 obre el calendari de mitges de Catalunya

Publicado por theositges a las 20:32 pm en General, Mitja Marató

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

La Mitja Marató de Sitges 2011 obre el calendari de mitges de Catalunya

La prova de 21 quilòmetres estava molt senyalitzada i comptava amb més de 150 voluntaris en cruïlles, punts d’avituallament i altres.

El podi de la 28ª Mitja Marató de Sitges 2011 celebrada diumenge ha estat per Ignacio Cáceres, del F.C. Barcelona, amb un temps de 1:07:15, seguit de Samir Ait i Toni Bernadó. En noies, el podi ha estat per la corredora Hasna Bahom, seguida de Meritxell Bonet i Angélica Esparza. Els dos corredors locals amb millor temps han estat Dani Serra i Maria de Montanyans Casanova.

La celebració de la Mitja de Sitges ha comptat amb més de 2.773 atletes inscrits, 2.180 dels qual van creuar la línia d’arribada. Un circuit molt senyalitzat i amb molts voluntaris per cobrir les cruïlles i els punts d’avituallament han estat dos dels aspectes més comentats entre els organitzadors. A més, dues de les iniciatives que han funcionat amb èxit han estat el servei de dutxes amb autocar llançadora, que ha servit a molts corredors, i l’aparcament a la zona blava a 1 euro, que ha possibilitat l’estacionament en zones pròximes a la línia de sortida.

La Mitja Marató de Sitges, organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Zona Vip, ha tancat aquest any la seva edició amb el suport d’empreses com Unnim, que s’estrena en aquest esdeveniment, i la col·laboració i suport de les locals com Grup MA, Sports Bar o Masajes a 1.000.

Josep Mª Antentas, vicepresident Federació Catalana d’Atletisme, va ser dissabte el moderador de la segona taula rodona de la Mitja, una cita a l’entorn de les errades més comunes dels atletes d’aquesta disciplina i que va centrar el debat a l’entorn dels hàbits d’alimentació previs a les curses, la hidratació i els estiraments d’abans i de després. La taula va comptar amb convidats estel·lars com Alexandra Panayotou, ultrafondista especialitzada en desafiaments solidaris; María Luisa Muñoz, maratoniana olímpica i entrenadora personal i Jordi Ballesteros, entrenador nacional d’Atletisme.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_0256.jpg dsc_2607.jpg dsc_9194.jpg dsc_4764.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS