Mar. 25 2012

La XIX Fira d’Art oferirà entrades gratuïtes al Museu Romàntic i a la Fundació Stämpfli

Publicado por theositges a las 19:20 pm en Fira d’Art sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

La XIX Fira d'Art oferirà entrades gratuïtes al Museu Romàntic i a la Fundació Stämpfli

Amb el fulletó de la Fira es podrà accedir gratuïtament al Museu Romàntic Can Llopis i a la Fundació Stämpfli - Art Contemporani durant els dos dies de la Fira.

La XIXª edició de la Fira d’Art de Sitges començarà aquest dissabte a les onze del matí amb l’acte inaugural i s’allargarà durant tot el cap de setmana. 60 artistes i més de 50 estands ompliran de nou l’envelat del Passeig de la Ribera d’art.

Enguany la que s’ha convertit en un referent en el calendari cultural sitgetà, presenta una novetat important. Les persones que aconsegueixin el fulletó de la Fira, podran entrar gratuïtament al Museu Romàntic Can Llopis i a la Fundació Stämpfli - Art Contemporani durant els dies de l’esdeveniment. El fulletó es podrà aconseguir en 100 botigues i establiments comercials del centre de Sitges i també es distribuirà durant el cap de setmana al Passeig de la Ribera.

La regidora de Cultura, Mireia Rossell, ha explicat que aquesta iniciativa “és una bona forma d’obrir i conèixer altres espais culturals que ofereix la vila. Així, més enllà dels artistes que exposin a l’envelat, es podran veure altres obres clàssiques i contemporànies del ric patrimoni amb què compten els museus de Sitges”.

L’objectiu de la Fira d’Art és donar a conèixer els artistes plàstics de Sitges i de les comarques del Penedès i el Garraf. Però a banda de la promoció i exposició del treball dels artistes, la Fira contempla altres activitats paral·leles. Dissabte a la una del migdia, l’envelat acollirà la presentació del llibre El secret de Picasso, de Francesc Miralles. A les sis de la tarda, serà el torn de Latidos. Ramon Vilanova, a càrrec d’Isidre Roset, qui també parlarà de l’obra Andrea Zurek: de la A a la Z. Per a la jornada de diumenge, Vinyet Panyella presentarà el llibre Tots els Monòlegs de Santiago Rusiñol i, seguidament, el catàleg Santiago Rusiñol. La campanya de Poblet de 1889, que arriba en col·laboració amb el Museu de la Vida Rural de L’Espluga de Francolí. Acte seguit, es presentarà la publicació Senhal núm. 131 La mar que se m’enduu, una suite de Camille Claudel amb poemes de la mateixa Vinyet Panyella i fotografies de Frèia Berg.

La Regidoria de Cultura organitza la Fira que es podrà visitar d’onze del matí a nou de la nit dissabte i d’onze a vuit diumenge.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Comentarios cerrados.

Trackback URI |

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_9041.jpg 21.jpg dsc_9894.jpg dsc_2522.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS