Ago. 21 2011

L’Escola de Grallers, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli en Sitges

Publicado por theositges a las 17:23 pm en L’Escola de Grallers

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

L’Escola de Grallers, a l’Espai Cultural Pere Stämpfli en Sitges

· La mostra recull més d’un centenar d’imatges històriques i de la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans sobre l’evolució de l’Escola en el seu 40è aniversari.

L’Espai Cultural Pere Stämpfli acull, des del passat dissabte i durant el mes d’agost, la mostra central del 40è aniversari de l’Escola de Grallers. Una visió històrica i personal amb imatges realitzades pels membres de la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans.

Es tracta d’un recull fotogràfic amb més de 100 imatges sobre l’evolució de l’Escola i amb les diferents colles amb que compta des del 1971. Les imatges realitzades en els dos últims anys recullen moments espontanis de les actuacions realitzades al llarg de la Festa Major, especialment durant l’Entrada de Gralles.

En l’acte inaugural, Vinyet Panyella, presidenta del Grup d’Estudis Sitgetans, va comentar que “la música de les gralles ens acompanya des de ben petits i és identificadora de les nostres arrels”. Antonieta Montserrat, en nom dels membres de la secció fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans, va recordar que la tradició grallera entre les famílies sitgetanes i va augurar un bon futur “garantit gràcies al treball de l’Escola de Grallers”. Màrius Collado, cap de comunicació de l’Escola de Grallers, va recordar que un dels principals objectius de l’escola “no és formar grallers sinó fer bons grallers, i en aquest aspecte sempre hem estat autocrítics i ho seguirem fent per continuar amb la nostra tasca, a través del nostre esforç”. Finalment, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, va agrair a l’Escola “la seva voluntària generositat en la formació de nous grallers”. L’Alcalde va encoratjar els membres a “continuar endavant” i va assegurar que des de l’Ajuntament “seguirem donant el nostre suport i fins i tot el reforçarem”.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_4752.jpg dsc_2777.jpg dsc_5080.jpg fuegos_artificiales_paseo_1.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS