Jul. 24 2011

Loreto Almirall i Isidre Pañella seran la pregonera i el pendonista de la Festa Major de Sitges

Publicado por theositges a las 14:06 pm en Festa Major Sitges

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

Loreto Almirall i Isidre Pañella seran la pregonera i el pendonista de la Festa Major de Sitges

Per Santa Tecla, Elena Ferré serà la pendonista designada Ja fa setmanes que es poden veure algunes colles assajant en per la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, un equip que es diversos indrets de la Vila proporcionant ambient festamajotroba aquests dies ultimant tots els detalls de la celebració. renc a falta d’un mes per a l’inici de la festa.

Loreto Almirall Malivern serà l’encarregada de fer la tradicional lectura del pregó el proper 20 d’agost, que dóna el tret de sortida a la Festa Major que se celebra en honor a Sant Bartomeu, patró de la Vila. L’acte tindrà lloc per segon any consecutiu als peus de l’estàtua del Dr. Robert a la plaça de l’Ajuntament, un racó al casc antic que afegeix solemnitat a l’esdeveniment.

Almirall forma part d’una família sitgetana plenament integrada en les tradicions locals. Durant els anys 90 formà part del ball de les Gitanes i la seva activitat professional està vinculada a l’Escola Pia. La trajectòria tant personal com professional servirà a la pregonera per imprimir en el text la seva vivència: “Pràcticament ja tinc enllestit el pregó que espero que agradi a tothom. Des que em van donar la notícia estic gaudint de tots els minuts de la tasca que se m’ha encomanat”.

Paral·lelament, la Comissió de Festa Major i Santa Tecla, presidida per Francesc Rosell i Moltó, ha donat a conèixer també els pendonistes. El pendonista de Festa Major serà Isidre Pañella i Virella, director artístic durant anys de la Pirotècnia Igual, qui ha estat President de la Comissió de Festa Major, i també pregoner de Festa Major l’any 2008: “Només em quedava aquest paper per tenir tots els papers de l’auca”. En la seva intervenció ha destacat la necessitat de tenir present la figura de Sant Bartomeu per “no perdre el referent del Patró”.

La pendonista de Santa Tecla serà Elena Ferré i Ràfols, una persona molt lligada a les celebracions locals, com és el Carnaval. Ferré és l’actual Presidenta de la Comissió del Carnaval del Retiro i vicepresidenta de l’entitat: “Per mi és un honor encapçalar aquesta responsabilitat en una festa que considero tan gran com la de Sant Bartomeu”.

L’acte de presentació de la pregonera i els pendonistes va comptar amb la presència de l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns; el regidor de Festes, Magí Almirall; i el Rector de la Parròquia de Sitges, Mossèn Josep Pausas.

D’aquesta manera, s’inicia el compte enrere de la Festa Major 2011 que se celebrarà de 20 al 26 d’agost. Des de la Comissió treballen per ultimar els darrers detalls per a la celebració. També ja fa set-manes que es poden veure algunes colles assajant en diversos indrets de la Vila, proporcionant ambient festamajorenc quan falta un mes per a l’inici de la festa.

A banda dels actes tradicionals alguns dels punts més destacats de la festa serà la restauració del Drac de Sitges i l’actuació dels Manel dins l’oferta de concerts.

Per a més informació, els interessats podran seguir el dia a dia de la celebració a través de la web www.sitges.cat/festamajor.

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  dsc_9885.jpg dsc_4760.jpg santa_tecla_2008_1.jpg dsc_0182.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS