May. 29 2011

Oriol Mahiques i Adrià Márquez, del Club Nàutic de Sitges, Campions de Catalunya de Patí a Vela en primera i segona categoria

Publicado por theositges a las 8:12 am en Club Nàutic

Clic en la foto se abre el PDF de toda la pagina - Noticias de Sitges - Eco de Sitges - Playas de Sitges - Turismo en Sitges - Informacion de Sitges - Hoteles en Sitges - Restaurantes en Sitges - Sitges guia - Carnaval de Sitges - Sitges PC - Sitgeshosting.com - Sitges aixo es vida

sitgesguia.com - la mejor guia de sitges

Oriol Mahiques i Adrià Márquez, del Club Nàutic de Sitges, Campions de Catalunya de Patí a Vela en primera i segona categoria

El Patí a Vela segueix donant noves alegries a Sitges, concretament al Club Nàutic de Sitges. Així es va poder veure en el Campionat de Catalunya de Patí a Vela, de primera i segona categoria, que va acollir el Club Marítim de Castelldefels el passat cap de setmana i en la què van participar una nombrosa flota de quinze vaixells del Club Nàutic de Sitges.

El competició, amb un total de 90 inscrits, va començar el passat divendres dia 20, realitzant-se una sola prova amb un vent de llevant molt fluix, i que no afavoria gens el ritme de la competició.

El dissabte el vent va continuar venint de llevant fluix, però amb l’inconvenient afegit de constants canvis en la seva direcció, obligant a tots els navegants a prendre decisions constants sobre quin era el millor rumb a seguir.

El tercer i últim dia, es varen realitzar les dues úitimes proves on els regatistes sitgetans van haver de consolidar les bones posicions assolides durant els dos díes anteriors. Amb vent aquest cop de garbí, i bastant fort, Oriol Mahiques (17 anys) en primera categoria, i Adrià Márquez (16 anys) amb segona, es varen proclamar campions absoluts de Catalunya amb aquesta modalitat.

Oriol Castellà va estar a punt de aconseguir el tercer lloc amb primera categoria però una mala sortida en una de les regates el va fer decaure amb una quarta posició, mentres que Iñigo Puig a segona categoria, es va quedar tant sols a dos punts per poder pujar al podi, fent també una meritòria quarta plaça.
CLASSIFICACIONS:

Primera Categoria:

1er.- Oriol Mahiques (Club Nàutic de Sitges)

2on.- Pau Gratacós (C.M. Badalona)

3er.- Albert Batlleria (C.M. Badalona)

Segona Categoría :

1er .-Adrià Márquez (Club Nàutic de Sitges)

2on.- Guillermo Ferrer (C.N. Masnou)

3er.- Carlos Pérez (C.N. Masnou)

Com és habitual els darrers anys, Sitges és la població amb més participants, ja que el Club Nàutic de la nostra vila ha participat amb 15 vaixells patronejats per 15 socis d’aquesta entitat. El Club Marítim Badalona també va desplaçar 15 esportistes). La vitalitat esportiva del nàutic queda demostrada un cop més, ja que independentment a aquest Campionat de Catalunya, el club realitzava en aigües de Sitges la seva tradicional regata de cap de setmana amb una nombrosa participació.

El Campionat de Catalunya destaca en el calendari esportiu del patí català, i l’alta participació i els resultats d’aquests esportistes no son comparables en d’altres proves menors. Es aquí on l’esforç dels socis i sòcies que donen vitalitat al Club Nàutic de Sitges situa la nostra vila en primer nivell de l’esport català de la vela. En això hi tenen molt a dir l’Oriol Mahiques i l’Adrià Márquez, que van haver de competir amb esportistes amb una dilatada experiència i que van ajudar a refermar el prestigi de les seves victòries.

Albert Roca

http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/digg_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/reddit_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/dzone_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/stumbleupon_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blinklist_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/blogmarks_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/furl_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/newsvine_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/technorati_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/magnolia_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/sphinn_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/mixx_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/jamespot_16.png http://sitgesblog.com/wp-content/plugins/sociofluid/images/meneame_16.png

Trackback URI | Comentarios RSS

Escribe un comentario

 • Seleccione el idioma

 • Tiempo en Sitges

  El Tiempo en Sitges

 • Trabajo en Sitges

  ofertas de trabajo - trabajo en sitges
 • Technorati

  Add to Technorati Favorites
 • Unete a nosotros

 • Sitges

 • Fotos de Sitges

  31.jpg dsc_8286.jpg dsc_2607.jpg dsc_2546.jpg
 • Nube de Etiquetas

 • Archivos

 • Publicidad

 • RSS RSS